Panouri lemn masiv, scari interioare, pardoseli, mobilier, plansete si tocatoare pentru bucatarii, cherestea fag uscata si rindeluita.

Garantie

Garantia Lafor este valabila doar cumparatorului original, pentru o perioada de un an de la data livrarii, valabila doar defectelor meterialelor si de manopera, doar atunci cand produsul este folosit in conditii normale.

Pentru defecte ca exfolierea, arcuirile, bombarile sau deformarea Pentru defecte ca zgarieturi, crestaturi, colturi lovite, lipsa de vopsea si mobilier deteriorat  sau patat, cumparatorul poate depune o cerere in termen de 7 zile de la data livrarii produsului. Dupa aceasta perioada, orice cerere va fi respinsa.

Garantia pentru pardoseli si parchet se acorda numai in cazul in care sunt montate de catre personal autorizat  de catre Lafor si dupa instalare se respecta  urmatooarele conditii climatice: temperaturi intre 15 si 30 grade Celsius, umiditate constanta intre 40% si 60% pe toata durata de folosire, dupa instalare si lacuire.

Aceasta garantie nu este valabila in cazul incendiilor, accidentelor, inundatiilor, neglijentelor, utilizare gresita, depozitare necorespunzatoare sau utilizarea intr-o unitate comerciala.

De asemenea nu acoperim costurile demontarii, ambalarii sau transportarii produselor care sunt in curs de returnare.