Panouri lemn masiv, scari interioare, pardoseli, mobilier, plansete si tocatoare pentru bucatarii, cherestea fag uscata si rindeluita.

Scari interioare

Lafor produce scari interioare din lemn masiv, trepte scari, contratrepte, mana curenta, balustri din urmatoarele specii indigene: fag, stejar, paltin, cires, salcam, nuc, frasin. La comanda oferim si specii exotice.

Treptele si contratreptele din lemn se pot folosi pentru:

  • Placari scari interioare din beton

  • Placari scari interioare pe structura metalica

  • Scari pe vanguri din lemn

  • Scari elicoidale pe structura metalica

scari interioareLafor produce trepte si contratrepte cu dimensiuni standard sau la comanda asigurand prelucrari profesionale cu Centru cu Comanda Numerica. Oferim finisaje cu lac pe baza de apa sau lac poliuretanic de high traffic.
Pentru persoanele fizice interesate sa cumpere trepte si contratrepte pentru placare scara din beton recomandam sa aiba pregatite dimensiunile acestora in momentul in care sa decid sa comande. Punem la dispozitie instructiuni de montaj sau putem recomanda firme specializate in acest gen de lucrari.Pentru firmele ce desfasoara activitati de amenajari interioare, montaj, instalare scari asiguram livrare rapida, dimensiuni la comanda sau panouri standard (multiplu de latime, lungime) si prelucrari profesionale cu CNC atat pentru trepte cat si pentru vanguri.

Pentru mai multe imagini va invitam sa accesati galeria foto.